Onze garanties


WDV streeft een eerlijke en duidelijke communicatie na. Wij zetten onze garanties graag even voor u op een rij.

Geen verborgen kosten

In de huurprijs van onze kamers Schansweg 10 & 17, Edegemsesteenweg 123, Boekstraat 95: zijn ALLE kosten & verbruiken inbegrepen. In de andere gebouwen (studio’s) beschikt u over een individuele meter van een energie-leverancier. Enkel is ons ECO project – Jos Op de Beecklaan 5 – worden elektriciteit en water via WDV verrekend.

Geen technische gebreken

Onze residenties zijn recente gebouwen. Doet er zich toch een technisch probleempje voor, kan u ons dit gemakkelijk melden via ons webformulier, waarna dit onmiddellijk wordt aangepakt. Minstens éénmaal per jaar ondergaan onze residenties een grondige controle.

Opgeruimd staat netjes

De gemeenschappelijke ruimtes van al onze residenties worden tweewekelijks gepoetst.

Oogje in het zeil

Ook met de betrekking tot de veiligheid van de studenten houdt WDV een oogje in het zeil. Uiteraard houden we onze veiligheidsmaatregelen graag voor onszelf.

Aandacht voor het milieu

WDV heeft aandacht voor het milieu en investeert fors in milieuvriendelijke maatregelen. Al onze residenties zijn reeds voorzien van zonnepanelen maar ook in warmtepompen wordt geïnvesteerd. Ons recentste energieproject, juli-aug 2023, in de Jos op de Beecklaan 5 waar we er via zonnepanelen, warmtepompen, individuele tussenmeters, D-ventilatie, .. naar streven om enerzijds 80% onze eigen energiebehoefte in te dekken en anderzijds ook in totaal 20 tot 30% minder energie te verbruiken! We verrekenen elektriciteit en sanitair (warm) water, doch 'zonder vaste kosten' zoals die bij een externe nutsleverancier toegepast worden. M.a.w. je betaalt 'enkel' wat en als je verbruikt. Ben je niet aanwezig is de kost nul.